Food for the Mood

Over ons; Food for the Mood

Ludo van Twuijver is Food for the Mood begonnen met de intentie om kwalitatief onderscheidende catering aan te bieden, die vooral ook betaalbaar moest zijn. Ludo is bevlogen in zijn vakgebied, en draagt al ruim 25 jaar culinaire en organisatorische ervaring met zich mee. Zo nam hij bij diverse restaurants én gerenommeerde party cateringbedrijven de rol van executive chef op zich.

Dit alles komt tezamen in Food for the Mood allround party catering, die in het voorjaar van 2010 het levenslicht zag.


Heerlijke en duurzame cateringgerechten

Vanaf dat moment pakken zij uit met heerlijke, verrassende en bovenal duurzame cateringgerechten. Food for the Mood realiseert zich dat een ieder op zijn of haar eigen manier een steentje bij kan dragen. Daarom staan respect voor mens, dier en milieu voorop. Samen met een team van ervaren catering medewerkers streeft Food for the Mood altijd naar perfectie. Zij staan open voor uw suggesties, opvattingen en originele ideeën. Op deze manier zal uw evenement altijd naar verwachting zijn. Cateren blijft tenslotte maatwerk!

Uitgebreid aanbod van goede en verse producten

  • Business borrels
  • Festival catering
  • Cocktail catering
  • Walking diner
  • Buffetten


Een uitgebreid catering aanbod dat herkenbaar is voor de gasten komt aan vele wensen tegemoet, gedurende alle seizoenen van het jaar. Bovendien zijn alle buffetten en gerechten van hoge kwaliteit.